Fibrojonetta

Gjesteskribent

For en ukes tid siden var jeg så heldig å få lov til å være gjesteskribent på Norges fibromyalgiforbund sine hjemmesider.

«DU ER VERDT DET.

Hvis du hadde bedt meg om å forsvare diagnosen fibromyalgi for 6 år siden, så hadde jeg nok bryti ut i strigråt mens jeg anklaget deg for å være ufølsom. Jeg ville kanskje gjort det for 4 år siden også. Nå hadde jeg stått med hodet hevet og svart deg med en sikkerhet i stemmen som jeg ikke kjente til tidligere.»

Resten av innlegget kan leses HER.

Nå stikker jeg til London! 😁

Fibrojonetta for Android

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s