Fibrojonetta

Frisk 💖

Jeg har så sykt lyst til å være frisk. Jeg har lyst til å skrike det ut !

Jeg er så møkk lei av å være fanget i egen kropp uten stemmerett! Joda man kan lære seg å puste fordi om man har vondt men det er fortsatt ikke og leve fult ut!

Jeg savner så inderlig å våkne uthvilt, uten smerter. Jeg savner å kunne gjøre ting uten og måtte betale for det i ettertid. Jeg savner å kunne si at jeg har det helt forbanna fantastisk! Jeg savner å kunne gjøre daglige ting uten og måtte ta pauser hver forbanna halvtime. Det er ikke riktig!

Det er ikke lett. Men jeg gir ikke opp. En eller annen gang må det vel finnes noe som kan fikse det idiotiske overaktive nervesenteret mitt vel? Jeg håper 💖

Reklame

2 tanker om “Frisk 💖”

 1. Hei,

  Tusen takk for en utrolig fin blogg, takk for at du greier å sette ord på fortvilelsen det er å ikke ha kontroll over kroppen sin, selv om hbor mye huet vil.

  Jeg ville bare fortelle min historie, kanskje den kan være til hjelp. Er forøvrig veldig interessert i tips på hvordan man kan bli bedre. FM er meget komplisert og selv er jeg helt funkjsjonshemmet på de verste dagene.

  Jeg fikk etter utredninger hos syv forskjellige spesialister FM -diagnosen, faktisk av to leger. Men så nyskjerrig som jeg lette jeg mye etter svar på hvorfor dette kunne ramme meg som kun er en kvinne på 42 år, med god utdannelse og greie familieforhold.

  Etter mistanke lot jeg meg utrede på Dps og det viser seg jeg har levd med udiagnostisert Adhd ( men ADD-typen) hele livet. Det er den typen som er veldig vanskelig å oppdage da man ikke ser hyperaktiviteten, og jeg var skoleflink og fant mestringsstrategiene mine og bar hyperaktviteten inni meg. Inntil jeg ble gradvis sykere og strategiene ikke virket lenger og jeg var helt utmattet, full av smerter, deprimert, engstelig og måtte si opp jobben min osv. Siden har jeg gått på AAP. Det er noen amerikanske leger som har sett sammenhengen mellom ADD og FM hos mange av sine pasienter. Min behandler sier det er utrolig mange mennesker som sliter med CFS/ME og FM som faktisk har uoppdaget Adhd. Jeg får Ritalin nå og trøttheten og fibro-fogen er således blitt mye bedre. Man kompenserer så mye p å holde oppmerksomheten og tar inn alt av signaler utenfra til slutt henger sentralnervesystrmet seg helt opp og symtomene kommer ut for fullt, særlig etter man har fått barn og skal mestre egenomsorg i tillegg til omsorg for familien og alt arbeidslivet nå krever. Er nå spent på om Ritalinen vil gjøre noe med smertene mine og hjelpe meg å føle litt mer mestring igjen.

  Håper du finner alle dine svar, sammen må vi ut med informasjon rundt FM.

  Les mer her om hvor vanlig det er at disse diagnosene eksisterer ved siden av hverandre i mange personer:

  http://www.reversingchronicdisease.com/Content/Default/5/13/0/fibromyalgia-add-connection/where-is-the-connection%3F.html

  Måtte bare dele dette med deg.

  Mvh Anette

  Sent from my iPhone

  >

 2. Er så enig! Blir kvalm når jeg tenker på at det skal være slik resten av livet…
  Jeg spiser seloljetabletter og det lindrer litt. Men man blir jo aldri bra.
  Ha en fin dag likevel 🌺

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s