Fibrojonetta, Livet, Trening

Megahei og god klem♥

Har superdårlig samvittighet for at jeg ikke har blogget. Eller okei da jeg har ikke det men jeg skulle ønske jeg var flinkere om dagen!:-) håper alle lesere har det fint og at det fortsatt kan brukes endel av infoen på bloggen:-) jeg er på leting etter framtiden, derfor veldig fraværende for tiden. Er mye bedre i  formen enn jeg har vært siden jeg ble syk så dette går framover.

Er valg som må tas om dagen å det tar tid med mitt tykke hode men jeg gjør nå hvertfall yoga og litt trening:-)
Ellers tenkte jeg å få tatt meg en tur til kiropraktor,  livredd fordi jeg hater knekkelyden men det er jo så godt.

Jeg har egentlig tatt bit for bit med kroppen om dagen, glemt litt diagnosen og heller fokusert på de områdene som er værst. Muskulært kan man jo fikse så da må jeg bare prøve.  Ser ut som det blir ferie i juni, noe som blir helt fantastisk!

Det var en liten update – håper dere alle har det bra ♥

image

Har forresten fått meg sykkel å gleder meg så til sommeren kommer litt sterkere. Små ting-store gleder:-D

Reklame

4 tanker om “Megahei og god klem♥”

 1. Heisann.
  Godt å høre at det går bedre.
  Trening er bra. Bare husk å tøye ut, det er superviktig for oss med fibromyalgi. Jeg har vært 4 uker på Jeløy Kurbad, og lærte masse masse. Blant annet at vi helst ikke skal trene styrke, da dette gjør musklene korte. Korte muskler gjør at vi får mer smerte, og det vil vi jo ikke. Derfor er det så viktig å tøye, får musklene lange og fine. Ellers skal vi trene kondisjon. Så der skal spesielt svømming, Pilates ,og Yoga for de som kan det og Pilates være fint. Og aerobic eller annen type trening til musikk.
  Jeg er mye bedre i kroppen etter oppholdet, og lærte at trening ikke er farlig.. 🙂
  Lykke til, og stå på.

  klem Sigrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s